Ons team

Ons team

Benji
Medewerker

Hoi mijn naam is Benji. Ik ben 24 jaar en heb in september 2017 mijn studie HBO-Rechten afgemaakt. In 2015-2016 heb ik stagegelopen bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel en ik ben sindsdien niet meer weggegaan.   Het mooiste aan het werk is het wegnemen van de stress die bij een juridisch probleem komt kijken. Ik had namelijk in het verleden ook veel gedoe met het recht. Ik was erg goed in het doen van miskopen en kreeg bijna nooit mijn geld terug. Dus ben ik maar rechten gaan studeren.   Jongeren zijn op het gebied van recht een kwetsbare groep omdat ze over het algemeen niet veel van het recht weten. Tijdens het werk bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel zie ik vaak een stukje van mezelf in de mensen op het spreekuur: een jong persoon met een juridisch probleem. Het voelt goed om het probleem weg te halen. Zo kunnen de jongeren verder met het leven

Lees meer
Marlot
Stagiaire

Hoi, ik ben Marlot en ik ben in maart 2018 begonnen bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel. Ik studeer Rechten aan de Haagse Hogeschool en ik ben 21 jaar en woon in Den Haag. Ik heb een passie voor voetbal en ik reis graag om veel mooie landen te kunnen zien! Ik heb er erg veel zin in om jullie te ontmoeten en ik kijk ernaar uit om jullie te helpen met al jullie juridische vragen!

Lees meer
Mehreen
Medewerker

Mijn naam is Mehreen Chaudhry. Ik ben derdejaars HBO-Rechten aan Hogeschool Leiden en ik ben vanaf september medewerker bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel. Bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel leer ik verschillende dingen op het gebied van personen en familierecht, arbeidsrecht, huurrecht etc. Het is een goede plek om ervaring op te doen voor mijn studie en tegelijkertijd mensen te helpen met juridische problemen. Ik vind het fijn dat we gratis juridisch hulp aanbieden maar daarnaast ook bijvoorbeeld gastlessen geven op basisscholen.

Lees meer
Tamar
Stagiaire

Hoi, mijn naam is Tamar en ik ben 21 jaar. Sinds september 2017 ben ik medewerker bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel. Ik zit in mijn derde jaar van de opleiding HBO-Rechten op de Hogeschool Leiden. Al vrij snel wist ik dat ik graag rechten wilde studeren en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Ik zet mij graag in voor de positie van jongeren en ik kijk ernaar uit om jullie te helpen met al jullie juridische vragen!

Lees meer
Diana

Mijn naam is Diana. Ik ben 23 jaar en ik doe de master Jeugdrecht aan de Universiteit Leiden. Jongeren vormen een kwetsbare groep in de samenleving en het is zeer belangrijk dat ook hun stem gehoord wordt. Ze hebben immers ook rechten en plichten, maar weten dit vaak zelf niet. Ik help jongeren graag met hun juridische vragen en hoop daarmee mijn bescheiden bijdrage te leveren aan de oplossing van vaak complexe problemen in hun leven.

Lees meer